Wednesday, July 28, 2010

Bulan Ramadhan Datang lagi


Bismillah..

Semua dah sedia maklumkan..Bulan Ramadhan dah xlame lagi..dalam 2 minggu lagi kan..Kita akan menyambut Bulan Ramadhan tahun ni 2010 pada 11082010 bersamaan 1 Ramadhan 1431H.iaitu jatuh pada hari Rabu,InsyaAlalh akalo panjang umur dan diberi kesempatan marilah kita menyambutnya dengan hati yang gembira!! hoyeh3..xsabo ok nak puasa ni..

yang best :

Sunday, July 25, 2010

kengkawankuh..........

Bismillah..

I sakit lagi..minggu ni i pening2 kepala sampai muntah2 enth bape kali pon xtau lah..semlam da g klinik..doc cakap eberiting is normal, tekanan darah, jantunmg nadi..huhuhu. i pon tau pe sebabnyer nk kata salah mkn, x kot..sebb i xder mkn bende pelik2 lak hr Jumaat tu.huhu sangat xlarat..hari ni pon stil pening2..jalan pon terhuyung hayang lagi T____T.
lam pening2 i gagahkn diri jugak keje n hupdate belog ni.nak citer sal kengkawan alam maya yg i sayangi..

Thursday, July 22, 2010

Durain Oh Durian!!

Bismillah

Hai, salam 1 malaysia!!ekek tetiber kan...bukan ape, sebab hari ni kan rase nak buat topik pasal king of fruit....uols tau tak buah ape? ha?buah ape? eh..bukn laaaa...jawapannyer adalah buah..........Durain..eh, Durian OK! =.='. Dengan tetibe pulak teringat kat buah yang berduri ni, gara2 si Paan la ni. Hari2 tweet pergi kebun panjat pokok moktan, makan durian bla bla bla jeles ok.

Sape kat sini tak suke makan durian..

Monday, July 12, 2010

Wold Cup Championship 2010 SPAIN!!


Bismillah

Oyeahhh2...Finnaly..Spain menjadi Juara Piala Dunia 2010...hip2 hoorey!! hamboi heppynyer ek..padahal semalam i xtengok pon...sebab ribut, guruh,petir bukan men kuat.takut i nak bangun bukak tv..jux baca2 update repoter2 kat Twitter jek..sampai kol 5.30 pg kot br i lelap balik.Tu pon kes i terkejut sebb guruh kuat sangat lam kol 3 pg cam tu.Kalo tak sah2..i xsedar pon......

Saturday, July 10, 2010

lepas sotong, burung la pulak ek..(Piala Dunianyer citer)



Bismillah..

Deman Piala Dunia dah semakin berakhir..kita tunggu jek la team mn yang akan bergelar juara tahun ni.Pastu tunggu lagi 4 tahun (2014) baru ade balik Piala Dunia ni kan.Brazil plak jadi tuan rumah ek..hhohoh..
Logo Piala Dunia 2010

Tapi yang xbest bila kes sotong2 ni..memula i xfaham langsung pe kes ni sotong2..paul si sotong la..yg i tau makan sotong je..

Wednesday, July 7, 2010

Tips hilangkan mengantuk bekerja, semasa musim Worldcup.

Bismillah

Sekarangkan musim #worldcup, so mesti ramailah antara uols ni yang memang mengantuk gegiler time keje kan..nak2 pulak skang time bola pukul 2.30 a.m -4.30 a.m..pastu tdo kejap..kol 6 da kn bangun siap2 gi keje...perghh..kompem la ngantuk xleh blah kan kan..ade jugak yang tak tido langsung..pas habis bola ngadap twitter la pulak..kahkahkah..sangatlahsengal..

Pergi opis pon, mate lebam..sembab...menguap..nak keje xder mood..sebab?? MENGANTUK tahap cipan..prestasi kerja mula menurun.I pon salu gak ngantuk bila keje..nak kata tengok bola..xkot...sebab kalo da kol 2.30 a.m mang tak layan lah..bek mimpi messi eh..torres..eh eh bukan..bek mimpi adward..ekekeke

I nak share2 la sikit antara tips2

Sunday, July 4, 2010

Babai Messi....Hai2 Fernando TORRES ..^__^

Bismillah..

Huaaagghh...*sumpah aku sangt mengantuk pagi ni.tadik tech kol aku br nak bangun tido..pening2 mamai aku bangun n mandi..nak2 plak hujan xbenti2 kot dari semalam.perghh....aku mengantuk Zzzzzzzzzzzzzzzzzz...ok dah dah..sila celik mata wahai Tuan Puteri..keh3...

Yeaahh...semalam Argentina menang!! weeehoooo!! OK2..aku mentipooooooooooo ekeke..Argentina kalah teruk arr semalam, balik bawak telur jek lah.. maksud i telor tu angka 0 la heh..jgn PK len..plz2..ngeeeeeeeee...hammpes..malu i tau.kahkahkah...yakin tuh argentina akan menang...akan kalahkan Germany..

Thursday, July 1, 2010

Online secara bebas 24/7 dengan FREE tak perlu bayar..HAHAHA

Bismillah...

Lately rasa sangat bosan bila on9.Tak se xcited dolu-dolu. Da xtau nak bukak ape, nak search ape, nak tengok ape.Dah hari2 mengadap benda yang same ni leh muak dibuatnyer. Alih-alih facebook tak pun twitter pastu blog, blogwalking komen blog, update belog.Tak

Nuffnang