Monday, June 28, 2010

FIFA World Cup 2010 -Argentina

Bismillah..

Semalam br jek sampai dari kg..badan fenat2 giler2.Pas mandi n kemas baju, baru teringat ade match #ger vs #eng tapi xleh tgk pon. Jux layan kat Fifa.com ngan update dari twitter jek. N than last2 England kecundeng dengan German 4-1.

Lepas tu ade lagi team best yang match, pe lagi kalau bukan my feberet team Argentina...buuzzz buzzz (bunyi vuvuzela) eekkeke....

Thursday, June 24, 2010

Nak Blue Bear tak?meh2 i ajar cam ner

Bismillah..

Nak update sal bluebear jek lah....annoying tak?lantak teehee
Sebab tadik, i dah dapat sekor lagi blue bear..erk..sekor?? xsopan..tukar2..seorang lagi..erk..orang xder ekor..bear ni ade ekor..hurmmm...

Tuesday, June 22, 2010

Dua perkara yang tak ada kaitan langsung...jangan benci2 dan sangat suke2..

Bismillah..

erkk..tajuk entry cam entah papekan...i xder idea nk letak tajuk hape..daa abaikan

Cerita pertama :

(Semalam POR menang besar...yey!! suke sangat tgk muke Ronaldo semlam.senyumm cececeh..hahah..ok cukup2 la tu...selingan kejap yer..teehee)

Actuallykan...sikit pening dan cam xbest sebb skang banyak entry sal kutuk mengutuk kt blog..hohho sampai rase cam dah hilang kot semangat nk berblogging. Mana la tau kan...kang silap taip kang der lak yang serang..pergh..

Sunday, June 20, 2010

Selamat Hari Bapa & Selamat Hari Jadi Abah!!

Bismillah

Happy Faher's Day buat my Abah, En. Mohd Bin A.Bakar yang ngah keje skang ni. Sayang abah sangat2 tau...TQ atas segala pengorbanan abah pada kami 7 beradik.Dari kecik abah tanggung, besarkan kami.Tak pernah sekali pun abah mengeluh atau merungut, segala keperluan kami abah tunaikan.

Owang tak

Saturday, June 19, 2010

i pon nak cakap pasal Worldcup,...boley??

Bismillah...

Waka waka eyhh..eyh..this time for Africa!! cewawawa...semangat #Worldcup nampak kan....
skang kan musim worldcup..so mn2 pegi pon leh dikatekan semua bercakap sal bola...mkn bola...mandi bola...tido bola..online bola...keje bola..holiday bola..hohoh....

Ok..siyesli cakap kan..i xtau langsung la sal bola ni. ZERO ok..tapi bila bukak jek twitter banyak la i leh tau sal bola.sape menang, sape kalah..sape yg akan out..sape yg hebat kan..kan..yang ade twitter tu mesti tau betapa hebatnyer demam bola kt sane..ekeke...kalah

Wednesday, June 16, 2010

Holiday sakan (Gambar)

Bismillah...

Selepas 6 hari bercuti sakan...hari ni i da masuk keje balik.kalau ikutkan holiday ni sebulan pon xcukup kan.Tapi cam tu lah adatnyer.lepas holiday kn la keje balik....kumpul balik uwangnya..hehhehe...ke Pulau sangat lah i katekan...sampai muka ni da hitam legam, menggelupas..bibir kering, hitam, bengkak..telinga masuk air, xdengar dh..sound trouble sekejap..macam2..tapi i gagahkn diri jugak datang kerja.kasteme da mula tanyer asal i cuti lm..hehe..rileks arr tokey cc pon nak gak berholiday bersama family..tak gitu??..

nak update laju2 gak ni.....

Cerita pertama :

Thursday, June 10, 2010

::Entry paling mengarut,bershopping & bercuti::

Bismillah..

Hari ni nak update secara lelaju jek. Sebab xtau nak update tentang ape ekceli.huhu..

Ok, esok i akan mula bercuti yang leh dikatakan agak lame lah. Mybe dalam 5-6 hari..yahooooooooooo dah lama tak cuti lelame ni. Cuti sampai lebam lah kan. So, kemungkinan jugak peluang nak update blog ni ssh skit lah nak ada.walopon da guna broadband selkom yang sengal tu, line kt kg i mang sangt teruk..kalah tenuk teruknye...nak bukak twitter lepas la sikit, blog, ym, gmail jgn harap lah...lembab gilak. Sebab rase2 kt kawasan umah i kt kg tu line 3G nyer pon xder..gprs jek yang ado.

Ok, nak cerita...

Sunday, June 6, 2010

eiyDa:: Israel laknatullah & isu boikot memboikot ::


Bismillah..

Semalam ada tengok lam berita, kapal MV Rachel Corrie pon telah di tawan oleh israel.huhu.hope semua akan selamat.jangan ada lagi kes kehilangan nyawa seperti kes kapal Mavi Marmara hari tu.Kejam sungguh rejim israel ni kan. orng lain datang nak menolong pon, disekatnyer.memang da terang2 nampak kejahatan israel.

Memang pelik la, bila da segelintir

Thursday, June 3, 2010

eiyDa:: OH! Justin Bieber....uols tak suke?? I LIKE!! ekekke

sape lak yg kiss tu dek.
alolo muke sedey nape? hohoho

>Bismillah..

I mang suka layan lagu2 omputih ni..dan mang suke d.load lagu terlatest. i lebih suke

Nuffnang