Wednesday, April 14, 2010

eiyDa:: Mari kita merokok beramai2 heh ::


Bismillah


OMG!! i telah melanggar etika prinsip hidup i!!! oh tidak!! kenapa i ni??..aarrgghhhh....(sambil guling2) hohoho..action jek tu..=p..

Semalam nak dijadikan citer...my bro inlaw ada balik pastu datang la cc i ni.And dia tanyer, xleh smoke ek kt sini??..i said no no..haha..pastu dia kuarkan kotak kaler merah dan ambik sebatang rokok..uishh..i kan da cakap jgn xleh smoke in my cc lor..huhu..i biarkan jek..pastu i rase pelik..xder bau rokok pon..aik..ish2..abg ipar i ni isap rokok ape yg nyala2 tp xder asap..asap kuar kt mulut jek..i tanyEr lah kn..rokok ke menan tu?ahah sah i mmg kuno..xtau ape sal rokok2 ni..n than my bro inlaw suh i try...die cakap rokok perasa buah tanpa nikotin dan asap..hoh!! i pon agak teragak2 ekceli amek n try la sedut, 2,3 kali..erkk.i merokok..syyypp..diam2 k..heheh =p

Pe rase??..rs cam....werk..xtau nk cakap..1st merokok katekan..bro inlaw i cakap rokok ni cam shisya..i mn tau cam ner ras shisya..heheh...yg penting tak sedap...tekak rase loya2..ok dah..
i nk share sikit ngan korang pe tu 'electronic smoke'. i google jek.heh

AMARAN KERAJAAN, MEROKOK MEMBAHAYAKAN KESIHATAN.!!

E-Cigarette

E-cigarette dihasilkan untuk anda merokok dengan lebih selamat dan hasil daripada ujian mengesahkan bahawa:

1. Produk ini tidak mengandungi racun seperti Tar, Karbon Monoksida dan Bahan Kimia yang menyebabkan kanser yang terdapat pada rokok;

2. Tidak mendatangkan bahaya kepada orang sekeliling;

3. Tidak memerlukan pemetik api kerana E-Cigarette mempunyai komponen elektronik yang bertindak balas apabila digunakan;

4. Tidak menggunakan tembakau;

5. Membantu mengurangkan kadar pengambilan rokok merbahaya;

6. Kadar penjimatan yang luar biasa daripada rokok biasa;

7. Tidak mengeluarkan asap yang merbahaya kerana asap yang dihasilkan adalah Water Vaporation (wap air);

8. Mulut anda juga tidak lagi berbau rokok dan anda lebih mudah berkomunikasi dengan orang yang bencikan rokok; dan

9. Anda boleh “merokok” dengan lebih aman dan disukai orang sekeliling anda.

PAKEJ ASAS E-CIGARETTE

1 E-cigarette Atomizer

1 E-cigarette Batteries

1 Special Charger

1 Power cord

5 pcs E-cigarette cartridges

Terdapat jugak dalam pelbagai perisa..heh..macam eksrim la plak kan...der choclate,vannila,cherry dan banyak lagi lah.Korang boleh jux cas rokok ni kat mn2 lobang usb yang ado..kt lappy ke...pc ke...canggih gitu..jimat duit x payah bl lighter..heh...harganya agak mahal....dalam RM 170++- RM 200.00

Tapi ye ke..kalau da guna electronik smoke korang akan kurang merokok dan cara untuk berhenti merokok?..abg ipar i cakap..pas gn bende ni..die ttp gak isap rokok biasa..heheeh..cam tk behasil jek..tp mybe len orang len kesannyer kan.
Tapi yg bestnyer rokok ni tk mengeluarkan asap..ko kalo korang nak hisap2 depan sape2 pon selamat..korang jek la yg tak selamat kot..hehe =p

Sekadar share2 ok..sharing is carring..mybe i jek yang kuno br tau sal bende ni..jgn gelakkan i heh.. T___T.kalo der tersalah or tersilap infi..harap dimaafkan yer..almaklumlah i bute pasal rokok.

p/s : kalo nak tau lebih banyak lagi..n mybe der yg berminat nak try...leh usha *link xleh bg sebb der virus lah* tak pon korang tanyerlah kt pakcik Google yer...=p

Nota Comel: Merokok tetap
membahayakan
kesihatan.
.so berhentilah
merokok..


No comments:

Post a Comment

ce citer

Nuffnang